Nr. Alslev

Kom til vælgermøde torsdag den 20. oktober

Foto: Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Bibliotekerne er vært for et vælgermøde torsdag den 20. oktober kl. 19-21 på Nørre Alslev Bibliotek. Alle er velkomne.

Temaet for vælgermødet er demokrati og borgerinddragelse. For vi bryster os af vores gode, velfungerende demokrati, men fungerer det i virkeligheden som vi ønsker? Samtidig med at færre vælgere søger til stemmeboksen og giver udtryk for politikerlede, oplever vi flere partihoppere, og nye partier opstår. Er det et problem eller måske snarere et sundhedstegn, når kendte rammer udfordres og brydes?

Alle partier, der opstiller en kandidat i Guldborgsundkredsen, er inviteret til at være paneldeltagere til vælgermødet. Under aftenens debat vil vi gerne undersøge kandidaternes syn på, hvad demokratiet er og kan. Politikere taler meget om borgerinddragelse, men eksisterer inddragelsen i praksis, og er der egentlig forskel på borgerinddragelse og borgerdeltagelse?

Der vil også blive lejlighed til at høre kandidaternes bud på fremtidens Lolland-Falster og den grønne omstilling, og der kan stilles spørgsmål til kandidaterne. Kommunikatør Louise Lindhagen er moderator i debatten.

Tid, sted og billetter

Torsdag den 20. oktober kl. 19-21, Nørre Alslev Bibliotek, Helene Strangesvej 1, 4840 Nørre Alslev.

Vil du være sikker på at få en siddeplads, så klik her for at bestille en gratis billet.

Du kan også spørge personalet på dit lokale bibliotek om hjælp.

Kommentarer