Samfund

Mød borgmester Simon Hansen i Sakskøbing

Mød borgmester Simon Hansen i Sakskøbing på tirsdag. Foto: Guldborgsund Kommune

Borgmester Simon Hansen flytter kontoret ud til borgerne en gang om måneden. Tirsdag den 25. oktober sidder han klar i Sportscentret i Sakskøbing.

Hvis man som borger har en god idé, en udfordring, en bekymring eller et input til det politiske arbejde i Guldborgsund Kommune, kan man møde op i Sportscentret i Sakskøbing tirsdag den 25. oktober kl. 16-18. Her sidder Simon Hansen klar til at tale med alle de borgere, der har lyst til at møde ham og tale om det, der ligger dem på sinde.

I september rykkede borgmesteren kontoret til Nysted, og nu er turen kommet til Sakskøbing.

”Jeg taler selvfølgelig med mange forskellige mennesker hver dag gennem mit arbejde som borgmester. Også med mange borgere. Men det er noget helt andet at møde dem på deres præmisser og uden en dagsorden. Det giver mig en helt anden viden og nogle helt andre indsigter, som jeg er meget glad for at få,” siger Simon Hansen.

Der er ingen tidsbestilling eller krav til, hvad snakken skal handle om. Simon Hansen kan ikke sagsbehandle i konkrete sager, men han vil gerne høre, hvad alle har at sige og er åben for både ris og ros.

”Det handler netop om at have den uformelle snak med borgerne. Nogle vil gerne tale om en konkret sag. Andre har en god idé, som de ikke lige ved, hvordan de ellers skal give videre. Og nogle vil gerne snakke om kommunens udvikling helt generelt. Intet er for småt eller for stort, og jeg håber, at rigtig mange borgere har tid og lyst til at komme forbi til åbent kontor i Sakskøbing,” siger Simon Hansen.

Udover at holde åbent kontor for borgerne, bruger Simon Hansen også dagen på at mødes med virksomheder og butiksejere i Sakskøbing, ligesom han skal besøge flere kommunale arbejdspladser i byen. Han slutter af med et besøg i Sakskøbing Ungdomsklub, hvor han skal snakke med både de unge og med lærerne.

Praktisk info:

Borgmester Simon Hansen holder åbent kontor i Sakskøbing Sportscenter, tirsdag den 25. oktober kl. 16-18, P. Hansens Vej 15, 4990 Sakskøbing. Alle er velkomne. Der er ingen tidsbestilling.

Kommentarer