Livsstil og forbrug

Nu åbner Borgerservice i Nørre Alslev

Foto: Guldborgsund Kommune

Fredag den 2. september 2022 åbner Borgerservice i Nørre Alslev. Det fejrer Bibliotek & Borgerservice med et stort Åbent Hus-arrangement med aktiviteter for både børn og voksne.

Fremover skal borgere fra Nørre Alslev ikke køre nær så langt for at komme på Borgerservice. Fredag den 2. september slår Bibliotek & Borgerservice nemlig dørene op til Borgerservice i Nørre Alslev.

En åbning, der glæder leder af Bibliotek & Borgerservice, Charlotte Møller:

– Det glæder mig, at vi fremover kan tilbyde Borgerservice i Nørre Alslev, og på den måde være endnu mere tilgængelige for egnens borgere. Med åbningen af Nørre Alslev tilbyder vi nu borgerservice på alle vores lokationer. Det er noget, vi længe har set frem til.

Borgerservice i Nørre Alslev holder åbent hver fredag mod tidsbestilling. Her kan du få hjælp til blandt andet MitID, Digital Post, SKAT samt hjælp til selvbetjening. Du kan også få hjælp til diverse ansøgninger, såsom boligstøtte, pension, varmetilskud og helbredstillæg mm. Skal du have lavet pas eller kørekort, skal du stadig henvende dig på Borgerservice i Nykøbing. Du bestiller tid til Borgerservice via telefon 54731000 eller på guldborgsund.dk/bestiltid

Det er først muligt at bestille tid til Borgerservice i Nørre Alslev fra mandag den 5. september 2022. 

Et brag af en åbning

I anledning af åbningen inviterer Bibliotek & Borgerservice til Åbent Hus den 2. september 2022 fra kl. 10-17. I samarbejde med flere lokale aktører har vi stablet et spændende program på benene, der giver en forsmag på husets og områdets mange tilbud og muligheder. Kom forbi og få en svingom med en af de lokale danseskoler, se trylleshow, lav din egen badge, mød kommunens bosætningskoordinator, bliv klogere på Bibliotek & Borgerservices mange tilbud og services og meget mere.

Se dagens fulde program her

Kommentarer